Ga naar de inhoud

Meridiaan massage

BALANS – STROMEND – ENERGIE

Binnen de traditionele Chinese geneeskunde gelooft men dat Chi (levensenergie) door je lichaam stroomt om zo je organen van energie te voorzien. Deze energie wordt getransporteerd via 12 hoofdmeridianen (energiebanen). Hoewel elke meridiaan is gekoppeld aan een specifiek orgaan reikt de functie van een meridiaan verder dan alleen het betreffende orgaan. Meridianen hebben zowel een fysieke als psychische kant. Als er blokkades ontstaan kan de energie (Chi) niet vrij stromen en dat kan uiteindelijk lichamelijke en/of psychische klachten geven. 


Deze Meridiaan massage is geen therapeutische massage, maar een ontspannende, preventieve massage die de doorstroming van de meridianen kan stimuleren en ondersteunen. Het doel van de ontspanningsmassage is om het gehele lichaam weer in balans te brengen en zo de energie weer vrij door het lichaam te laten stromen. 


Deze ontspanningsmassage zorgt voor een holistische diepe ontspanning. Werkt tegen stress en activeert de zelfherstellende krachten van het lichaam. Het doel van de ontspanningsmassage is om het gehele lichaam weer in balans te brengen en zo de energie weer vrij door het lichaam te laten stromen. 

Het is ook mogelijk om deze massage deels of geheel in een intuïtieve massage te integreren.


60 minuten € 55,00